Een brug te ver.

4 maanden, maar liefst 4 maanden geleden, zat ik nog in een huis een blog te typen en te klagen over wat voor een bak werk we aangeschaft hebben. Ik moest mn eigen blog terug lezen om weer even te herbeleven wat er allemaal gebeurt was. En ik moet ook toegeven dat ik mezelf best grappig vind. Nu, Ja nu typ ik naast een Fjord in Noorwegen aan mijn keukentafeltje in Billie, het komt dus allemaal goed. 

Lees meer »

De geheimen van de rondzit.

Er gebeurt zo veel dat de tijd om een blog te schrijven er soms even aan ontbreekt. Maar, de pagina wordt bizar vaak bezocht (wat een eer is) dat ik vandaag toch even een poging ga doen. 

Lees meer »

Aankoop tips!

Ja, je zou ondertussen al wat gelezen hebben en denken. Hebben deze mensen wel recht van spreken gezien hun aankoopgeschiedenis? Het zelf geclaimde antwoord is: JA! 

Lees meer »

Het verhaal van Billie 2.0 (deel 1)

BIllie 2.0 is begonnen bij ons als een project, Je kent het wel, je ziet iets op marktplaats en je denkt, dit is te mooi om waar te zijn, ook te goedkoop, er is vast wat mis mee maar ik ga de vraagprijs bieden en met een beetje geluk word ik de eigenaar van een hoop problemen!

Lees meer »

En hij heette Billie

Zo als al het mooie begint het met een idealistisch idee!  Wij, Jack (32) Iris (33) en Mae (3) Dachten in 2019 hoe tof is het om een camper te hebben en te gaan reizen. Zo zijn wij opzoek gegaan naar een kleine en vooral oldskool camper. En die hadden we gevonden! Op de foto zie je onze eerste camper, een Mitsubishi L300 uit 84'. Bij aanschaf een kleine bouwval maar te schattig om te laten staan, dus gekocht en man wat hebben we van dit apparaat genoten. Billie heette al Billie bij aanschaf en het is ook altijd écht een Billie gebleven. 

Lees meer »